dimarts, 20 de gener del 2009

ÚTIMS PARTITS

Bé, al igual que amb l'últim partit, la veritat és que les ganes que tinc d'escriure la crònica són nul.les. I no es deu al resultat del partit sino a la situació que els envoltava. Aixi que plagiaré les paraules del mail del Dani i llestos:

Vam anar a jugar 7 (5 de l'equip + 2 "espontanis" que va reclutar el capi). Vam aguantar dignament tota la primera part fins al punt que crec que al descans guanyàvem i tot, això ja ho confirmarà el Ferran amb la seva crònica setmanal (
si, ho confirmo, 21-18). Malgrat tot, el Jordi es va lesionar al genoll al segon quart (per cert nano, com està el tema??), i érem només 6.
Aleshores, a la segona part es van posar a defensar individual 3/4 de camp i van carregar encara més el rebot i les jugades pels seus pívots. Conclusió: derrota amarga per 20 punts, perquè amb tots els nostres pivots i una mica de rotacio exterior ja veuríem que hauria passat. Però bé, això ja és especulació! :) Dani Armada.

Del partit d'aquesta setmana que sàpigueu que juguem contra Fondo, un equip que arriba precedit d'una fama de durs (en tots els aspectes) així que ja cal que anem amb compte (en tots els aspectes tmb). Aquesta última setmana van guanyar a Iris-Sol Casagemes que són els líders que anaven imbatuts. Per cert, el proper partit és precisament contra Iris el diumenge de la setmana vinent...