dimecres, 18 de juny del 2008

3x3 de Masnou

El dissabte passat, 4 dels membres de l'equip vam participar en un torneig de bàsquet 3x3 que es va fer a Masnou. Moguts pel mono de bàsquet, el Dani i jo ens vam enterar a última hora d'aquest torneig i no ens ho vam pensar dues vegades. Finalment en Manel i el Natxo Franzoni van ser els "complements" de l'equip Diables (a que és original?), i cal dir que no vam desmereixer el nom ni molt menys. De fet, al primer partit ens va tocar jugar contra un equip que tenia un jugador que hauria estat suplent als mikakus... I com no podia ser d'altra manera, per anar de sobrats i de pardos ens van guanyar (0-1). El següent partit ens deparava una agradable sorpresa...
- Natxo, estos no te suenan?
- Si, me parece que hemos jugado contra ellos...
- Coño si lo hemos hecho, como que son los GIK Future!!!
Efectivament, el torneig ens brindava la possibilitat de pendre'ns la revenja de les dues derrotes lligueres. Però com diu el refrany, la venjança és un plat que es serveix fred... i pel que es veu nosaltres encara teniem les dues derrotes de l'any tebiones; així que vam perdre. Com a mínim ens va quedar el consol de poder-nos acomiadar amb un:
- Nos vemos en 2a!!! (0-2).
Arribats a aquests extrems només quedava un partit abans d'anar a dinar al McDonalds (patrocinador oficial del torneig xo que no es va dignar a regalar ni un puto vale descompte per un chesseburguer...). L'objectiu del torneig era clar: Guanyar almenys 1 partit dels 6 que t'asseguraven. Ara que, quan vam arribar a la pista i vam veure el nostre pròxim rival les esperances d'aconseguir-ho abans de menjar-nos una hamburguesa s'apreciaven escasses. Ens esperava de llarg el millor equip dels 3 que haviem jugat fins llavors. A l'escalfament no en fallaven una els molt putes! Però llavors és quan l'esperit dels diables va resurgir. No em pregunteu com però vam començar a jugar a bàsquet i quan ens en vam adonar els haviem clavat un 21 a 10. VICTÒRIA i a omplir la panxa amb l'objectiu acomplert!!! (1-2).
Després de fer una mica el dominguero, i d'oferir un lamentable espectacle menjant a la terrassa del McDonalds a pecho descubierto, vam donar la benvinguda a un convidat que s'havia fet de rogar tot el dia: el sol! Aixi que després de dinar: tu me das cremita... yo te doy cremita... i cap al bar a fer un carajillo de Baileys. Amb la lliçó ben apresa del 1r partit vam tornar a la pista a donar un repasset a uns xavalins que pobrets, no sabien d'on els hi queien els cops de cul, de colze, etc... Segona victòria i al agua patos!!! (2-2) La calor i l'esforç mereixien un moment de relax i sap Déu que ens el vam pendre. Vam agafar el banyador (els que en portavem) i us puc ben assegurar que el bany va ser històric. Per un moment la platja de Masnou ens va sembla Menorca... Aigua cristalina, temperatura ideal, sense onadetes... Quin luxe nanus. Després del bany al solete a secar-nos i a prepararnos per un nou partit. Aquest va tenir poca història, tan poca que només diré que també el vam guanyar i per celebrar-ho, que millor que una altre Baileys? (3-2) Increiblement ens haviem posat en positiu a la classificació, però per si de cas teniem alguna possibilitat de classificarnos, les vam enterrar totes en un últim partit en el que ens les van fotre per totes bandes i doblegades. Aixi que vam tancar el torneig amb un més que digne balanç de 3 victòries i tres derrotes però sobretot amb la sensació d'havernos-ho passat de puta mare. De fet, allà mateix ens van passar informació sobre un circuit de 3 torneigs 3x3 que es juguen aquest estiu a pobles costaners i ens estem pensant seriosament apuntarnos, si no a tots 3, almenys si a algun d'ells. Les dates són 19/07 a Badalona, 26/07 a Canet de Mar i el 2/08 a Mataró. A veure si us animeu i als propers podem anar-hi amb 2 equips... Estaria molt bé!!! Apa doncs, fins aquí la crònica. A dalt teniu 4 fotos perquè se us facin les dents llargues. Siau putes!!!